Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Koňakové těsto

Máslo 120 g
Cukr krupice 100 g
Glukosa 3 lžíce
Mouka hladká 75 g
Skořice 1 lžíce
Rum, koňak 1 lžíce

Technologický postup:
Máslo, cukr a glukosu rozpustíme. Přidáme zbytek surovin a vypracujeme v hladké těsto. Můžeme jej tvarovat před pečením stříkáním či roztíráním, nebo po upečení vykrajovat. Pečení při 180 °C. Hodně se roztéká!