Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Těsto 1:1:1:1

Moučkový cukr 100 g
Hladká mouka 100 g
Máslo 100 g
Bílky 100 g

Technologický postup:
Prosejeme moučkový cukr, hladkou mouku a přimícháme homogenizované máslo a bílky. Vše utřeme ručně v hladké těsto. Těsto můžeme libovolně upravovat a to jak tvarově, barevně, ale i jej můžeme případně dochutit podle své libosti.