Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Třené linecké s marmeládou

Třené linecké s marmeládou

Třené linecké s marmeládou 3 kg
Mouka hladká 1,450 kg
Cukr moučka 0,360
Cukr vanilín 0,002
Margarín stolní 1,100
Žloutky 0,040
Základní žloutkový krém 0,150
Citropasta 0,050

Technologický postup:
Margarín stolní nahřejeme na 22 -25 °C. šlehané s cukrem moučkou do krémové hmoty. Po dostatečném vyšlehání přidáme žloutky, citropastu, cukr vanilín, základní žloutkový krém. Po vyšlehání přimícháme nahřátou mouku na 22 -25 °C. vymíchané těsto zpracujeme v teplém prostředí. Stříkáme řezanou trubičkou banánky na teflony. Pečeme na 160 -180 °C. vychladlé slepujeme marmeládou. Potahujeme v CKP