Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Třené linecké s marmeládou

Třené linecké s marmeládou

Třené linecké s marmeládou 3 kg
Mouka hladká 1,450 kg
Cukr moučka 0,360
Cukr vanilín 0,002
Margarín stolní 1,100
Žloutky 0,040
Základní žloutkový krém 0,150
Citropasta 0,050

Technologický postup:
Margarín stolní nahřejeme na 22 -25 °C. šlehané s cukrem moučkou do krémové hmoty. Po dostatečném vyšlehání přidáme žloutky, citropastu, cukr vanilín, základní žloutkový krém. Po vyšlehání přimícháme nahřátou mouku na 22 -25 °C. vymíchané těsto zpracujeme v teplém prostředí. Stříkáme řezanou trubičkou banánky na teflony. Pečeme na 160 -180 °C. vychladlé slepujeme marmeládou. Potahujeme v CKP