Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: kokosky

kokosky


kokosky
Cukr krupice 0,340 kg
Kokos 0,170
Bílky 0,170
Meruňkový džem 0,010

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
Na vodní lázni nahříváme cukr krupici s bílky na 60 °C. Po nahřátí vymícháme na nižší rychlost protínačkou. Přidáme kokos s meruňkovou marmeládou a vymícháme do chladné hmoty. Stříkáme hladkou trubičkou na teflony a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova. Po dopečení necháme kokosky dojít na plechu. Čerstvě upečené kokosky se deformují.