Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: kokosky

kokosky


kokosky
Cukr krupice 0,340 kg
Kokos 0,170
Bílky 0,170
Meruňkový džem 0,010

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
Na vodní lázni nahříváme cukr krupici s bílky na 60 °C. Po nahřátí vymícháme na nižší rychlost protínačkou. Přidáme kokos s meruňkovou marmeládou a vymícháme do chladné hmoty. Stříkáme hladkou trubičkou na teflony a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova. Po dopečení necháme kokosky dojít na plechu. Čerstvě upečené kokosky se deformují.