Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Mandlový plát

Vejce 3 ks
Cukr krupice 100 g
Hladká mouka 150 g
Mandlové lupínky 50 g

Technologický postup:
Vejce a cukr vyšleháme do pěny, zlehka vmícháme mouku a rozetřeme na plát, který posypeme mandlovými lupínky. Pečeme na 200 °C.