Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Mandlový plát

Vejce 3 ks
Cukr krupice 100 g
Hladká mouka 150 g
Mandlové lupínky 50 g

Technologický postup:
Vejce a cukr vyšleháme do pěny, zlehka vmícháme mouku a rozetřeme na plát, který posypeme mandlovými lupínky. Pečeme na 200 °C.