Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Makovník

Makovník
Máslo 150g
Moučkový cukr 50g
Vanilkový cukr 1 ks
Špetka soli
Vejce 6ks
Mák 200g
Lískové oříšky 100g
Bílá strouhanka 20g
Krupicový cukr 100g

Technologický postup: změklé máslo smícháme s moučkovým cukrem, vanilkovým cukrem, solí a žloutky, přisypeme mletý mák, mleté oříšky a strouhanku a zlehka promícháme. Bílky vyšleháme s krupicovým cukrem na pevný sníh, který zapravíme do těsta.