Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Makovník

Makovník
Máslo 150g
Moučkový cukr 50g
Vanilkový cukr 1 ks
Špetka soli
Vejce 6ks
Mák 200g
Lískové oříšky 100g
Bílá strouhanka 20g
Krupicový cukr 100g

Technologický postup: změklé máslo smícháme s moučkovým cukrem, vanilkovým cukrem, solí a žloutky, přisypeme mletý mák, mleté oříšky a strouhanku a zlehka promícháme. Bílky vyšleháme s krupicovým cukrem na pevný sníh, který zapravíme do těsta.