Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Pálená hmota

Pálená hmota
Mouka hladká 450 g
Vejce 600 g
Olej 200 g
Voda 600 g
Sůl 0,05 g

Technologický postup: dáme vařit vodu, sůl, olej. Do vařené směsi přisypeme prosátou mouku a restujeme. Do částečně vychlazené směsi přimícháváme vejce.