Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Pomerančové glazé

Škrobový sirup 50 g
Cukr krupice 250 g
Pomerančový džus 200 ml
Želatina plátková 20 g
Smetana ke šlehání 350 g

Technologický postup:
Škrobový sirup s cukrem utavíme na karamel, přilijeme pomerančový džus a řádně provaříme. Pak přidáme rozpuštěnou želatinu a převařenou smetanu. Glazé necháme vychladnout a pak přeléváme vychlazený dort.