Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Pomerančové glazé

Škrobový sirup 50 g
Cukr krupice 250 g
Pomerančový džus 200 ml
Želatina plátková 20 g
Smetana ke šlehání 350 g

Technologický postup:
Škrobový sirup s cukrem utavíme na karamel, přilijeme pomerančový džus a řádně provaříme. Pak přidáme rozpuštěnou želatinu a převařenou smetanu. Glazé necháme vychladnout a pak přeléváme vychlazený dort.