Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Chessecake za studena

Chessecake za studena
Tvaroh 1,5 kg
Lučina 1,5 kg
Ušlehaná smetana 750 g
Cukr moučka 750 g
Citron 5 ks
Limetka 6 ks
Želatina 40 g

Červené víno 1 l
Višně 1 kg
Cukr krupice 1 kg
Technologický postup:tvaroh smícháme s lučinou, cukrem moučkou, citrónovou šťávou, limetovou šťávou, limetovou kůrou, nalijeme želatinu. Nakonec přimícháme šlehačku. Nalijeme do forem z lineckého těsta. Necháme ztuhnout.
Rozvaříme višně s cukrem a vínem. Můžeme zahustit solaninem. Vychladlé nalijeme na chessecake.