Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Chessecake za studena

Chessecake za studena
Tvaroh 1,5 kg
Lučina 1,5 kg
Ušlehaná smetana 750 g
Cukr moučka 750 g
Citron 5 ks
Limetka 6 ks
Želatina 40 g

Červené víno 1 l
Višně 1 kg
Cukr krupice 1 kg
Technologický postup:tvaroh smícháme s lučinou, cukrem moučkou, citrónovou šťávou, limetovou šťávou, limetovou kůrou, nalijeme želatinu. Nakonec přimícháme šlehačku. Nalijeme do forem z lineckého těsta. Necháme ztuhnout.
Rozvaříme višně s cukrem a vínem. Můžeme zahustit solaninem. Vychladlé nalijeme na chessecake.