Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Čokoládová madlenka

Čokoládová madlenka
Vejce 150 g
Cukr krupice 85 g
Mouka hladká 55 g
Kakao 35 g
Kypřící prášek 3 g
Sůl 1 g
Povolené máslo 110 g
Technologický postup: vejce šleháme s cukrem do pevné pěny. Mouku smícháme s kakaem, kypřícím práškem, solí. Do vyšlehaných vajec přimícháme ručně sypkou směs a nakonec přilijeme máslo. Pečeme jako korpus.