Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Čokoládová madlenka

Čokoládová madlenka
Vejce 150 g
Cukr krupice 85 g
Mouka hladká 55 g
Kakao 35 g
Kypřící prášek 3 g
Sůl 1 g
Povolené máslo 110 g
Technologický postup: vejce šleháme s cukrem do pevné pěny. Mouku smícháme s kakaem, kypřícím práškem, solí. Do vyšlehaných vajec přimícháme ručně sypkou směs a nakonec přilijeme máslo. Pečeme jako korpus.