Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Vinný korpus

Vinný korpus
Žloutek 4 ks
Cukr moučka 200 g
Máslo 200 g
Kakao Vrchovatá lžíce 1 ks
Kypřící prášek 1 ks
Vanilka 1 ks
Víno červené teplé 100 g
Mouka hladká 250 g
Technologický postup: vyšleháme nahřáté máslo s cukrem, přidáme žloutky, vanilku. Přimícháme do hmoty mouku, kakao, kypřící prášek a nakonec zahřáté víno. Pečeme v ráfku jako korpus.