Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Vinný korpus

Vinný korpus
Žloutek 4 ks
Cukr moučka 200 g
Máslo 200 g
Kakao Vrchovatá lžíce 1 ks
Kypřící prášek 1 ks
Vanilka 1 ks
Víno červené teplé 100 g
Mouka hladká 250 g
Technologický postup: vyšleháme nahřáté máslo s cukrem, přidáme žloutky, vanilku. Přimícháme do hmoty mouku, kakao, kypřící prášek a nakonec zahřáté víno. Pečeme v ráfku jako korpus.