Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: Jablečné cheesecake

Jablečné cheesecake
Máslo 1 ½ lžíce
Pevné jablka 2 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Skořice ½ lžičky
Tvarohu 250 g
Pomazánkové máslo (Philadelphia) 300 g
Hnědého cukru 100 g
Škrobu 2 lžíce
Vejce 4 ks
Technologický postup: jablka, cukr, máslo na pánvi orestujeme. Jablka se nesmí rozpadat. Odstavíme a necháme zchladnout. Tvaroh rozmícháme s pomazánkovým máslem cukrem a škrobem. Po jednom zašleháme vejce. Na korpus poklademe jablka a zalejeme tvarohovou náplní. Pozvolna pečeme 75 minut. Necháme zchladit.