Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: pomerančový dort

Pomerančový dort
Máslo 200 g
Cukr 1 ½ hrnku
Zakysaná smetana 100 g
Vanilková esence 1 lžička
Vejce 3 ks
Hladká mouka 3 hrnky
Sůl ½ lžičky
Prášek do pečiva 1 ½ lžičky
Pomerančový džus 100% ½ hrnku
Nastrouhaná pomerančová kůra 3 lžíce
Technologický postup: máslo s cukrem utřeme do hladkého krému. Přidáme smetanu s vanilkou a vejce. Společně prošleháme. Pak postupně přisypáváme prosátou mouku. Nakonec přiléváme džus.