Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: pomerančový dort

Pomerančový dort
Máslo 200 g
Cukr 1 ½ hrnku
Zakysaná smetana 100 g
Vanilková esence 1 lžička
Vejce 3 ks
Hladká mouka 3 hrnky
Sůl ½ lžičky
Prášek do pečiva 1 ½ lžičky
Pomerančový džus 100% ½ hrnku
Nastrouhaná pomerančová kůra 3 lžíce
Technologický postup: máslo s cukrem utřeme do hladkého krému. Přidáme smetanu s vanilkou a vejce. Společně prošleháme. Pak postupně přisypáváme prosátou mouku. Nakonec přiléváme džus.