Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

26.01.2015: cuketové řezy

Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Vejce 3 ks
Cukr 250 g
Olej 1 plná lžíce
Cukety 400 g
Polohrubá mouka 350 g
Prášek do pečiva 1 ks
Rybízová marmeláda
Zakysaná smetana 500 g
Technologický postup: Vejce ušleháme s cukrem a olejem do pěny. Pak pozvolna přidáváme nastrouhanou cuketu střídavě s moukou smíchanou s kypřícím práškem. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný hluboký velký plech. Pečeme při 175 °C asi 20 minut.
Vychladlý koláč potřeme marmeládou.
V misce si umícháme zakysané smetany s vanilkovým cukrem, natřeme na marmeládu a posypeme nahrubo nastrouhanými Ledovými kaštany.