Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

23.01.2013: Ovesná kaše

Ovesná kaše s oříšky a sušenými meruňkami



Máslo 2 lžíce
Ovesné vločky 50g
Mléko 300ml
Špetka soli
Vanilkový cukr 1 balíček
Lískové oříšky 50g
Sušené meruňky 50g
Zakysaná smetana 100g



Technologický postup:

Na rozehřátém másle na mírném ohni krátce opražíme ovesné vločky. Mléko se solí přivedeme k varu a přidáme vločky. Zvolna vaříme asi 15 minut.
Do horké kaše přidáme vanilkový cukr, nasekané oříšky a nakrájené meruňky. Rozdělíme do misek a ozdobíme lžící kysané smetany.