Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

23.01.2013: Ovesná kaše

Ovesná kaše s oříšky a sušenými meruňkami



Máslo 2 lžíce
Ovesné vločky 50g
Mléko 300ml
Špetka soli
Vanilkový cukr 1 balíček
Lískové oříšky 50g
Sušené meruňky 50g
Zakysaná smetana 100g



Technologický postup:

Na rozehřátém másle na mírném ohni krátce opražíme ovesné vločky. Mléko se solí přivedeme k varu a přidáme vločky. Zvolna vaříme asi 15 minut.
Do horké kaše přidáme vanilkový cukr, nasekané oříšky a nakrájené meruňky. Rozdělíme do misek a ozdobíme lžící kysané smetany.