Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Míša řez

MÍŠA ŘEZ 24 KS
POLOHRUBÁ MOUKA 0,500KG
VEJCE 2KS
CUKR KRUPÚICE 0,300
OLEJ 0,120
PRÁŠEK DO PEČIVA 2 KS
KAKAO 0,050
MLÉKO 0,500
TVAROH
TVAROH 1,000
CUKR KRUPICE 0,300
MARGARÍN STOLNÍ 0,500
POLEVA
KAKAO 0,050
OMEGA 0,300


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

DÁME ŠLEHAT VEJCE S CUKREM DO HUSTÉ PĚNY.PŘIDÁME ZBYTEK SUROVIN (KYPŘ.PRÁŠEK MUSÍ BÝT V MOUCE).VYLEJEME NA VYMAZANÝ A VYSYPANÝ PLECH. PEČEME MEZI 5-6.
UPEČENÝ A VYCHLADLÝ KORPUS POTŘEME TVAROHEM , KTERÝ JSME SI VYŠLEHALI. (ZMĚKLÝ TUK S CUKREM VYŠLEHÁME A POTÉ ZAMÍCHÁME TVAROH POUZE KRÁTCE JINAK BY ZŘÍDNUL)
NA TVAROH DÁME POLEVU A NECHÁME ZATUHNOUT. (OMEGU ROZPUSTÍME A DO VYCHLADLÉ NASYPEME KAKAO)