Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Marokánky

MAROKÁNKY
CUKR KRUPICE 0,430
STOLNÍ TUIK 0,100
SUŠ. MLÉKO 0,008
GLUKOZA 0,115
ARAŠÍDY 0,380
POM. KÚRA (PROS.OVOCE) 0,130
HL. MOUKA 0,190
VODA 0,200
ROZINKY 0,100


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
DAME VAŘIT CUKR KRUPICI, MARGARÍN STOLNÍ, SUŠENÉ MLÉKO, GLUKOZA A VODU. KDYŽ SE VŠE VAŘÍ PŘIDÁME ROZINKY PROSL. OVOCE A ARAŠIDY. PROVAŘÍME A PŘISYPEME MOUKU. ČÁSTEČNĚ PŘEVAŘÍME. HMOTA SE NA TELEFONU NESMÍ MOC ROZTÉKAT, ALE TAKY NESMÍ MOC ROZTÉKAT, ALE TAKÉ NESMÍ BÝT GUMOVÁ. PEČEME DO ZLATOVA I PROSTŘEDEK MUSÍ BÝT PROPEČENÝ. PO VYCHLADNUTÍ POTAHUJEME NEŘEDĚNOU CKP A PŘEBYTEČNOU CKP STÁHNEME STROUHANOU KARTOU.