Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Marokánky

MAROKÁNKY
CUKR KRUPICE 0,430
STOLNÍ TUIK 0,100
SUŠ. MLÉKO 0,008
GLUKOZA 0,115
ARAŠÍDY 0,380
POM. KÚRA (PROS.OVOCE) 0,130
HL. MOUKA 0,190
VODA 0,200
ROZINKY 0,100


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
DAME VAŘIT CUKR KRUPICI, MARGARÍN STOLNÍ, SUŠENÉ MLÉKO, GLUKOZA A VODU. KDYŽ SE VŠE VAŘÍ PŘIDÁME ROZINKY PROSL. OVOCE A ARAŠIDY. PROVAŘÍME A PŘISYPEME MOUKU. ČÁSTEČNĚ PŘEVAŘÍME. HMOTA SE NA TELEFONU NESMÍ MOC ROZTÉKAT, ALE TAKY NESMÍ MOC ROZTÉKAT, ALE TAKÉ NESMÍ BÝT GUMOVÁ. PEČEME DO ZLATOVA I PROSTŘEDEK MUSÍ BÝT PROPEČENÝ. PO VYCHLADNUTÍ POTAHUJEME NEŘEDĚNOU CKP A PŘEBYTEČNOU CKP STÁHNEME STROUHANOU KARTOU.