Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Maková náplň

MAKOVÁ
NÁPLNˇ
NA PEČENÍ 100 KS 50 KS
CUKR KRUPICE 0,600 KG 0,300 KG
VANIL. CUKR 0,050 KG 0,025 KG
MARG. STOLNÍ 0,100 KG 0,050 KG
MÁK 1,000 KG 0,500 KG
SUŠ. MLÉKO 0,200 KG 0,100 KG
UPOT. ODPAD 0,500 KG 0,250 KG
SKOŘICE 0,010 KG 0,005 KG
CITR. PASTA 0,050 KG 0,025 KG
VODA 1,000 KG 0,500 KG


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

DÁME VAŘIT CUKR KRUPICI, VANILKOVÝ CUKR, MARGARÍN STOLNÍ, SUŠENÉ MLÉKO A VODU. KDYŽ SE NÁM VŠE VAŘÍ PŘIDÁME MÁK A PROVAŘÍME (2 MINUTY). ODSTAVÍME A PO ČÁSTEČNÉM VYCHLADNUTÍ PŘIMÍCHÁME UPOTŘEBITELNÝ ODPAD, SKOŘICI A CIROPASTU. POUŽÍVÁME NA CUKRÁŘSKÉ KOLÁČE, MAKOVÉ HŘEBENY, …