Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Pařížský krém lehký

PAŘÍŽSKÁ SMETANA 1 LITR
CUKR KRUPICE 0,100 KG
SMETANA 1 LITR
KAKAO 0,070 KG

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

CUKR KRUPICI SVAŘÍME SE SMETANOU A KAKAEM. NECHÁME VYCHLADNOUT DO DRUHÉHO DNE . VYŠLEHÁME