Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Pařížský krém lehký

PAŘÍŽSKÁ SMETANA 1 LITR
CUKR KRUPICE 0,100 KG
SMETANA 1 LITR
KAKAO 0,070 KG

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

CUKR KRUPICI SVAŘÍME SE SMETANOU A KAKAEM. NECHÁME VYCHLADNOUT DO DRUHÉHO DNE . VYŠLEHÁME