Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Kynuté rohlíčky

KYNUTÉ ROHLÍČKY 40 KS
HLADKÁ MOUKA 0,500 KG
VANILKOVÝ CUKR 1 KS
DROŽDÍ 1 KS
MARGARÍN STOLNÍ 0,250
VEJCE 2 KS
MLÉKO 0,150


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

DROŽDÍ, MARGARÍN STOLNÍ A VANILKOVÝ CUKR SMÍCHÁME VE STROJI HÁKEM DOHROMADY. PO SPOJENÍ SUROVIN PŘÍDAME MOUKU, VEJCE A MLÉKO A PROPRACUJEME V ŘIDŠÍ TĚSTO.
TĚSTO ROZVÁŽÍME PO 200 G A UDĚLÁME BOCHÁNKY, KTERÉ NECHÁME MÍRNĚ VYKYNOUT.
BOCHÁNKY POTÉ ROZVÁLÍME A NAKRÁJÍME NA 8 STEJNÝCH DÍLŮ, KTERÉ PLNÍME NÁDIVKAMI. (MÁK, TVAROH, POVIDLA, OŘECH). STÁČÍME DO TVARU ROHLÍČKU. NECHÁME ZNOVU VYKYNOUT A DÁME PÉCT MEZI 6 – 7 DO ZLATOVA.