Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Korpus ořechový

KORPUS OŘECHOVÝ
VEJCE 5 KS
OLEJ 1 DCL
VLAŽ. VODA 1 DCL
CUKR KRUPICE 0,200 KG
MOUKA HLAD 0,200
VL. JÁDRA 0,050
PR.DO PEČIVA ½ SÁČKU
ŽLOUTKY, VODU A CUKR UŠLEHAT, BÍLKY VYŠLEHAT S CM, ZAMÍCHAT MOUKU OŘECHY.

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

MOUKU HLADKOU SMÍCHÁME S VLAŠSKÝMI JÁDRY (STROUHANÉ) A PR.DO PEČIVA. ŽLOUTKY UŠLEHÁME S VODOU DO PEVNÉ PĚNY. BÍLKY VYŠLEHÁME VE VYMAZANÉM KOTLÍKU(OCTEM) S CUKREM KRUPICÍ. BÍLKY SMÍCHÁME SE ŽLOUTKY A ZLEHKA PŘIMÍCHÁME RUČNĚ MOUKU A NAKONEC OLEJ.