Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Kávová zrna

KÁVOVÁ ZRNA 1 DÁVKA 2 DÁVKY
CUKR KRUPICE 0,060 KG 0,120 KG
SMETANA 0,310 0,620
ČOKOLÁDA 0,600 1,200
KÁVOVÁ PASTA 0,090 0,180


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

DÁME VAŘIT SMETANU S CUKREM KRUPICÍ. PO PŘEVAŘENÍ ODSTAVÍME A SMÍCHÁME KÁVOVOU PASTU A ČOKOLÁDU. NECHÁME VYCHLADNOUT (NEDÁVÁME DO LEDNICE) A KRÁTCE VYŠLEHÁME. STŘÍKÁME OVÁLKY NA PAPÍRY S VOSKOVANOU STRANOU. NECHÁME ZTUHNOUT A PAK OBALUJEME V MLÉČNÉ MODELOVACÍ HMOTĚ. NAKONEC POTAHUJEME CKP (3:1 3 DÍLY CKP, 1 DÍL 100% TUKU)