Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

24.05.2012: Kávová zrna

KÁVOVÁ ZRNA 1 DÁVKA 2 DÁVKY
CUKR KRUPICE 0,060 KG 0,120 KG
SMETANA 0,310 0,620
ČOKOLÁDA 0,600 1,200
KÁVOVÁ PASTA 0,090 0,180


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

DÁME VAŘIT SMETANU S CUKREM KRUPICÍ. PO PŘEVAŘENÍ ODSTAVÍME A SMÍCHÁME KÁVOVOU PASTU A ČOKOLÁDU. NECHÁME VYCHLADNOUT (NEDÁVÁME DO LEDNICE) A KRÁTCE VYŠLEHÁME. STŘÍKÁME OVÁLKY NA PAPÍRY S VOSKOVANOU STRANOU. NECHÁME ZTUHNOUT A PAK OBALUJEME V MLÉČNÉ MODELOVACÍ HMOTĚ. NAKONEC POTAHUJEME CKP (3:1 3 DÍLY CKP, 1 DÍL 100% TUKU)