Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

13.01.2012: Kokosky

KOKOSKY
CUKR KRUPICE 0,340 KG 0,680
KOKOS 0,170 0,340
BÍLKY 0,170 0,340
MERUŇ DŽEM 0,010 0,020


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

NA VODNÍ LÁZNI NAHŘÍVÁME CUKR KRUPICI S BÍLKY NA 60°C (MUSÍME BÍLKY S CUKREM PROMÍCHAT JINAK SE PO OKRAJI BÍLKY UVAŘÍ). NAHŘÍVÁME NA NIŽŠÍ TEPLOTU, JINAK SE ROZTÉKAJÍ A NEMAJÍ LESK. PO NAHŘÁTÍ VYMÍCHÁME NA NIŽŠÍ RYCHLOST PROTÍNAČKOU NAHŘÁTÉ BÍLKY S KOKOSEM A MERUŇ DŽEMEM DO STUDENA. STŘÍKÁME HLADKOU TRUBIČKOU NA TEFLONY A PEČEME V PŘEDEM NAHŘÁTÉ TROUBĚ MEZI 5 – 6 DO ZLATOVA. PO UPEČENÍ NECHÁME KOKOSKY DOJÍT NA PLECHU. ČERSTVĚ UPEČENÉ BY SE DEFORMOVALY.