Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

13.01.2012: Biskupský chlebíček

BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK 4 HŘBETY 7 HŘBETŮ
CUKR KRUP. 0,750 KG 1,125 KG
MOUKA HLAD 0,900 1,350
STOLNÍ TUK 0,750 1,125
VEJCE 0,750 1,125
ROZINKY 0,220 0,330
PROS. OVOCE 0,220 0,330
KYPŘ. PRÁŠEK 0,010 0,015
OLEJ 0,080 0,120


TECHNOLOGICKÝ POSTUP:

NAHŘEJEME STOLNÍ MARGARÍN NA KAŠI A VYŠLEHÁME S CUKREM KRUPICÍ. PO VYŠLEHÁNÍ POSTUPNĚ PŘIDÁVÁME VEJCE. MOUKU PROSYJEME A SMÍCHÁME S ROZINKAMI, PROS. OVOCEM A KYPŘÍCÍM PRÁŠKEM. TUTO SMĚS VMÍCHÁME DO HMOTY RUČNĚ A NEBO NA MÍRNOU RYCHLOST. NAKONEC ZAMÍCHÁME OLEJ.NAPLNÍME FORMU (SRNČÍ HŘBETY), KTEROU JSME SI PŘEDEM VYMAZALI 100%TUKEM A VYSYPALI MOUKOU. PEČEME MEZI 5 – 6.