Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

13.01.2012: Sladká omeleta

Suroviny: vejce 3 ks, polohrubá mouka 20g, cukr krupice 60g, sladká smetana100 ml, máslo, meruňková zavařenina
Technologický postup: do šlehací misky vyklepneme celá vejce, přidáme polohrubou mouku a metličkou dobře vyšleháme.Vmícháme cukr krupici a sladkou smetanu. Na pánvi rozpustíme plátek másla, omeletovou vaječnou směs rozetřeme po celé ploše pánve a v předehřáté troubě pečeme podle popotřeby 15 min. Hotovouomeletu opatrně stáhneme z pánve na ahřátý talíř a potřeme ji dobrou meruňkovou zavařeninou.