Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

13.01.2012: Sladká omeleta

Suroviny: vejce 3 ks, polohrubá mouka 20g, cukr krupice 60g, sladká smetana100 ml, máslo, meruňková zavařenina
Technologický postup: do šlehací misky vyklepneme celá vejce, přidáme polohrubou mouku a metličkou dobře vyšleháme.Vmícháme cukr krupici a sladkou smetanu. Na pánvi rozpustíme plátek másla, omeletovou vaječnou směs rozetřeme po celé ploše pánve a v předehřáté troubě pečeme podle popotřeby 15 min. Hotovouomeletu opatrně stáhneme z pánve na ahřátý talíř a potřeme ji dobrou meruňkovou zavařeninou.