Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: San remo omáčka

Pasterované žloutky 150 g
Moučkový cukr 100 g
Smetana ke šlehání 150 g
Napoleon nebo jemný rum 2 cl
Sekt rose 2 cl

Technologický postup:
Pasterované žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a za stálého šlehání přilijeme alkohol. Nakonec ručně vmícháme vyšlehanou šlehačku.