Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: San remo omáčka

Pasterované žloutky 150 g
Moučkový cukr 100 g
Smetana ke šlehání 150 g
Napoleon nebo jemný rum 2 cl
Sekt rose 2 cl

Technologický postup:
Pasterované žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a za stálého šlehání přilijeme alkohol. Nakonec ručně vmícháme vyšlehanou šlehačku.