Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Jablečné puré

Jablka očištěná a nakrájená na kostky 400g
Krupicový cukr 150 g
Želatina 20 g
Šťáva z jednoho citronu

Technologický postup:
Jablka s cukrem podlijeme vodou a citronovou šťávou povaříme doměka. Pak přidáme rozpuštěnou želatinu dobře promícháme a vlijeme do tunelu vyloženého plátem.