Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Tvarohová pěna pomerančová

Smetana ke šlehání 150 g
Krupicový cukr 120 g
Med 30 g
Tvaroh měkký 150 g
Želatina 10 g
Smetana 250 ml
Pomerančová kůra z jednoho pomeranče

Technologický postup:
Smetanu, cukr, med, pomerančovou kůru svaříme. Odstavíme, přidáme rozpuštěnou želatinu a směs necháme vychladnout. Vyšleháme si smetanu do tuhé šlehačky a zlehka přimícháme do tvarohu. S tvarohovou pěnou pracujeme rychle.