Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

prázdniny

Po celou dobu prázdnin bude naše cukrárna otevřená. Pojďte ochutnat naše úžasné zákusky s lahodnou kávou. Otevírací doba cukrárny od ...

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Tvarohová pěna pomerančová

Smetana ke šlehání 150 g
Krupicový cukr 120 g
Med 30 g
Tvaroh měkký 150 g
Želatina 10 g
Smetana 250 ml
Pomerančová kůra z jednoho pomeranče

Technologický postup:
Smetanu, cukr, med, pomerančovou kůru svaříme. Odstavíme, přidáme rozpuštěnou želatinu a směs necháme vychladnout. Vyšleháme si smetanu do tuhé šlehačky a zlehka přimícháme do tvarohu. S tvarohovou pěnou pracujeme rychle.