Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Od začátku března si můžete v naší cukrárně objednat beránka. Objednávky uzavíráme 5.4.2019, záloha na jednoho beránka je 50 Kč. Výde...

Gastro Labe

Dne 28.2.2019 se v Děčíně uskutečnil čtvrtý ročník Gastro Labe, pro žáky oboru cukrář, kuchař a číšník. Naši žáci oboru cukrář ...

Vánoční cukroví

Přijímáme objednávky na vánoční těsta a na vánoční cukroví....


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Piškoty cukrářské

Cukr krupice 420 g
Bílky 320 g
Žloutky 240 g
Mouka hladká 420 g
Cukr moučka na posypání

Technologický postup:
Žloutky šleháme s 1/3 cukru krupice do tuhé pěny. Bílky šleháme se zbytkem cukru do tuhé pěny. Vyšlehané bílky přimícháme do žloutků a nakonec zlehka ručně přimícháme hladkou provzdušněnou mouku. Ihned psříkáme na papíry. Před pečením sypeme cukrem moučkou.