Tel.: +420 733 640 964 | Stránky školy | Stránky oborů | Administrace
novinky

Velikonoce

Vyhlašujeme soutěž pro žáky oboru cukrář v pečení beránka. Informace na z1a. Přeji krásné pečení....

Velikonoce

Velikonoce 2020. Do 27. 3. 2020 si můžete objednat velikonočního beránka. Záloha na beránka 50 Kč. Výdej beránků v naší školní cukrá...

Gastro Labe

Dne 20. 2. 2020 se v Děčíně v OC Pivovar odehrála mezinárodní soutěž mladých cukrářů. Všem našim cukrářům velký dík za účast a v...


všechny novinky

Receptury

04.05.2011: Piškoty cukrářské

Cukr krupice 420 g
Bílky 320 g
Žloutky 240 g
Mouka hladká 420 g
Cukr moučka na posypání

Technologický postup:
Žloutky šleháme s 1/3 cukru krupice do tuhé pěny. Bílky šleháme se zbytkem cukru do tuhé pěny. Vyšlehané bílky přimícháme do žloutků a nakonec zlehka ručně přimícháme hladkou provzdušněnou mouku. Ihned psříkáme na papíry. Před pečením sypeme cukrem moučkou.